10 redenen waarom jij mee moet op trip!

Dit jaar gaat de trip naar WENEN & BRATISLAVA!

Twijfel jij of je mee moet of niet? Zweeft jouw vinger boven de inschrijflink maar durf je er nog niet op te klikken? Lees dan snel dit stuk waar de trip commissie je 10 redenen geeft waarom jij mee moet gaan op deze geweldige reis, waardoor al je twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen!

  1. Twee voor de prijs van één!

De trip gaat dit jaar niet naar één, maar twee bestemmingen! Dit vind je niet terug in de prijs, die is met 285 euro nog laag. Wenen en Bratislava zijn een prachtige combinatie waar je de tegenstellingen tussen Oost & West Europa in den lijve zal ondervinden.

trip1

  1. Wenen is de klassieke hoofdstad van Europa

Beelden in overvloed, paleizen op elke straathoek en een prachtige universiteit. Wenen is de klassieke hoofdstad en moet je zeker eens gezien hebben in je leven! Er is zelfs de mogelijkheid om voor een prikkie getuige te zijn van wereldberoemde operavoorstellingen!

trip2

  1. Wenen wordt gezien als één van de beste studentensteden van Europa

Voor studenten is Wenen een erg aantrekkelijke stad. De populatie is jong, de universiteit staat goed aangeschreven en het prijsniveau in de stad ligt hierdoor mooi laag.

trip3

  1. Bootreis over de Donau

Geen vermoeiende busreis tussen de twee steden, maar een heuse bootreis over de Donau! Anderhalf uur genieten van mooie uitzichten vanaf het water en jawel, er is een bar aan boord.

donauvaren

  1. Bratislava is een sociologenstad

De stad heeft een actief sociologisch instituut en in 2010 kwam de eerste vrouwelijke minister-president aan de macht. Wat had ze gestudeerd? Sociologie!

ivetaradicovaepp2

  1. Goedkoopste bierprijs in Bratislava

Zeker niet onbelangrijk: in 2016 deden verschillende kranten onderzoek naar de bierprijzen in Europa. De conclusie was unaniem: in Bratislava is deze het laagst met een gemiddelde prijs van 1.47! En Oostblok kennende, gaat het lekker per halve liter!

trip6

  1. Een prachtige dagtrip

Naast de mooie bootreis zullen we ook nog een stukje eeuwenoude geschiedenis gaan bekijken in een schitterende omgeving buiten één van de steden. Wat we gaan doen blijft nog even geheim, maar we verzekeren dat het genieten wordt!

  1. Romantiek

Waar Wenen gevuld is met pracht en praal, waar je met je geliefde kan dromen over het leven in de paleizen, is Bratislava een schattige stad waar je romantische gevoelens versterkt zullen worden door kerkjes in pastelkleuren. Hiervoor verwijzen we jullie ook graag door naar het laatste punt op deze lijst. Laat de liefde maar bloeien!

trip7

  1. Week lang uitgebreide planning

Een week lang genieten van een verzorgde vakantie: de TripCie regelt je ontbijt, avondeten, toegangskaartjes, noem maar op. Dat is toch een heerlijke pauze van een druk collegejaar? Naast al dit zorgeloze genieten geven we je vanzelfsprekend ook vrije tijd zodat je zelf op ontdekkingstocht kunt gaan in beide steden.

  1. Oostblokchicks!

Do we need to say more?

 

 

 

 

 

Share Button