Vanuit Huisman 10: Hoe gaat het met… de CarrièreCie?

Deze week geeft de CarrièreCie ons een update over het welzijn van de commissieleden. Er zijn hobby’s opgepakt, spullen gekocht, series gekeken en knopen doorgehakt. Dat laatste geldt voor zowel persoonlijke vlakken als de activiteiten die die CarrièreCie dit jaar zou organiseren. Lees het in: Hoe gaat het nu met … de CarrièreCie? 

Het is inmiddels 21:25 uur. Het is weer een avond zoals vanouds. De CarrièreCie is weer aan het vergaderen en voor het eerst in drie maanden zijn we op volledige sterkte. Sabien kwam zoals altijd weer tien minuten te laat. Intussen bedacht Flevo het avondeten en rende hij de winkel door om de boodschappen bij elkaar te rapen. Hierna nam hij ook nog eens de taak op zich om te koken; het was zoals gewoonlijk op zich wel te eten. Na de gebruikelijke Marsijsjes doen we een poging om de vergadering te beginnen. Op de agenda staat het schrijven van een stukje voor Vanuit Huisman. Na een lange discussie over wie welke hobby’s heeft ontwikkeld tijdens de afgelopen periode, komen we tot de conclusie dat wij niet veel spannends hebben beleefd.

Onze praeses Dorette is druk aan het werk bij snackbar ’t Mondje en in haar vrije tijd gaat ze ordinair op haar scooter de stad rond. Ook heeft ze tot onze vreugd haar minor in Londen afgezegd zodat ze nog een jaar bij ons in de commissie kan blijven. 

Bij Flevo is er niet veel veranderd. Nog steeds is Flevo te luidruchtig, wat onze huisgenoten niet altijd kunnen waarderen. Daarnaast wil hij een poging doen om piano te spelen. Hij wacht nog steeds op de komst van zijn digitale piano.  

Onze penningmeester Anna is, na drie weken op zichzelf gewoond te hebben, snel gevlucht naar de onverharde wegen in Drenthe, waar ze zichzelf vermaakt met haar zes katten en het maken van TikTokvideo’s. Gelukkig heeft Anna vandaag de zandweggetjes overleefd en de weg naar Stad weer gevonden. Welkom terug Anna.

Anna II heeft haar alcoholgebruik op een lager pitje gezet. Haar telefoon blijft nog steeds heel en ze kan elke dag zonder hulp thuiskomen. Deze leegte heeft ze opgevuld met wandelen in de stad. Ook heeft ze eindelijk How I Met Your Mother uitgekeken. 

Na een succesvolle acquisitieopbrengst heeft Sabien genoten van haar rust in Westervoort. Ze heeft gekozen voor een tweede bachelor Filosofie en spreekt ondertussen een aardig woordje Spaans. Ook is ze begonnen met het opnemen van podcasts (link in bio!!!11!).

Ons extra lid Emiel is inmiddels teruggekeerd naar Haren. Emiel zit de hele dag aan de kretek en brengt ondertussen Indonesisch eten rond in Stad. Verder kun je hem ook tegenkomen als postbezorger bij DHL. Hij heeft zich ingeschreven voor een studie Management, Society and Technology in Enschede. We zullen het volgend jaar dus echt zonder Emiel moeten doen ☹.

Maar jullie vragen je natuurlijk allemaal af hoe het ervoor staat met onze activiteiten. Tot grote spijt van iedereen waren wij genoodzaakt om de carrièredag af te blazen, toch wel een absoluut hoogtepunt van het Sociëtasjaar. Ook hebben wij volledig volgens carrièretraditie de dagexcursie moeten afzeggen. Het is natuurlijk erg vervelend dat al onze leden deze activiteiten hebben moeten missen, dus we hopen heel erg dat we ze volgend jaar wél weer kunnen organiseren.

Groetjes,

De Carrièrecommissie

Share Button